Despre Pro Domus - Neuro Impex SRL

Pro Domus - Neuro Impex SRL, produce si comercializeaza mobila import Polonia si China prin magazinele PRO DOMUS din Targu-Jiu, Motru si magazinul de mobila online.

Firma SC NEURO IMPEX SRL, cu sediul in Targu Jiu, jud. Gorj, infiintata in anul 1993 are ca obiect de activitate importul si distributia de mobila: dormitoare, sufragerii, biblioteci, camere de zi, bucatarii, camere de tineret, birouri, cuiere, mic mobilier, mese, scaune, canapele, coltare si fotolii.
  Aceste produse pot fi livrate rapid din stoc, multumita capacitatii crescute de depozitare(2400 mp) si parcului auto propriu.
 
Incepand cu anul 2008 producem la fabrica de mobila din Targu-Jiu o gama diversificata de mobilier de serie din Pal melaminat si mobilier la comanda. In 2010 am marit capacitatea de productie pentru mobila de serie prin achizitionarea unei linii moderne de utilaje automatizate. In 2012 am construit o noua hala pentru depozitarea materiei prime. Ne propunem sa continuam optimizarea procesului tehnologic vizand performanta, eficienta si reducerea costurilor.
Mobilier camera de zi Absolut
Mobilier camera de zi Absolut
Mobilier pentru camera de zi/living Absolut. Dimensiuni: L 315/ H 198/ l 52 cm.
Mobilier camera de zi Frida
Mobilier camera de zi Frida
Mobilier pentru camera de zi (Living) Frida cu iluminare led. 
Mobila sufragerie Matrix
Mobila sufragerie Matrix
Camera de zi - sufragerie - living